Punct. Si de la capat

Desi am inceput in forta acest blog, acum mult timp, a ramas in paragina ceva vreme din cauza… plictisului cred. Reiki, Wicca, Satanism (as if), Crestinism si altele…. Mie personal cred ca mi s.a facut sila la un moment dat sa polemizez in continuu cu toti fanaticii religiosi, cu toti devoratorii de icoane bisericesti, cu toti dreptii in fata Domnului care nu se abat de la invataturile mai marilor si blameaza orice altceva.

Mare parte din articolele care exista acum pe acest blog au fost culese de pe net…  sunau frumos, eram in tema, era interesant.

Intre timp lucrurile s.au schimbat. S.au schimbat la modul ca… Ne.am trezit sa zic asa. Constiinta noastra s.a trezit, esenta noastra s.a desteptat si ea si vedem, simtim, constientizam cu totul altfel existenta noastra, ceea ce ne inconjoara si situatia actuala.

Daca mai demult ne fascina tot ce tinea de ritualuri, simboluri, preoti si preotese, mari invatati, oameni din afara noastra care intotdeaun a pareau sa stie mai bine decat noi care este scopul nostru aici si ce cautam defapt, in cazul in care cautam ceva…. acum lucrurile sunt mult mai simple. Atat de simple incat putini le percep sau putini se obosesc sa le constientizeze.

Un imbold pentru trezirea noastra a fost NDWalsch.  Un om care te invita sa fii deschis la nou si sa incetezi macar pentru o clipa sa mai gandesti cu mintea. Asa ca noi am pus logica sentimentelor la treaba… primul semntiment, primul impuls, intuitia, spuneti.i cum vreti, a fost cea care a dictat…

Am scapat de complexul de inferioritate si am dat pe toata lumea la o parte de la carma vietii noastre si am inceput sa gandim si sa simtim singuri. Sunteti contienti cat de multe persoane au tendinta si confortabilitatea de a pasa fraiele orientarilor lor de orice fel altcuiva? Cat de multi investesc cu autoritate pe niste altii din afara lor pentru a raspunde de viata lor spirituala, de ce si in ce sau cine trebuie sa creada, de ce decizii ar trebui sa ia si asa mai departe…..

Articolele care vor urma vor reflecta convingerile noastre pe plan spiritual… speram sa ajutam la „dezdobitocirea”multora, oricat de dur ar suna… dar din nefericire mult prea multi oameni fac parte din turme. Noi vrem sa.i „atingem”pe cei care vor altceva… care cauta mai mult… care simt ca informatiile pe care le au acum nu sunt nici macar pe departe suficiente pentru sufletul lor.

Reclame

One response to “Punct. Si de la capat

  1. Intreaga Echipa a FIVEBLUEAPPLES Wordpres iti doreste UN AN NOU FERICIT ,LUMINA, PUTERE si FRUMUSETEA implinirii.
    Speram ca anul acesta sa fie pentru toti un an mai bogat si mai relevant in Legendele noastre personale.
    Pentru toti MULTA FERICIRE!Fie ca universul sa va inspire!
    Am spus , FIE!
    FIVEBLUEAPPLES Adm . , wa all masters : .:Lavinia, .:Nina, .:Diana, .:Doris, .:Gabriel, .:Dan / USA, CND, AUS.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s