Conversatii cu Dumnezeu- Neale Donald Walsch

Neale Donald Walsch a scris seria de carti Conversatii cu Dumnezeu, care sunt traduse in mai mult de 30 de limbi si care au schimbat radical viata a milioane de oameni. Acestea sunt primele din 12 carti din aceasta serie iar problematica pe care o ridica- ce se intampla cu noi cand murim- este de o importanta deosebita pentru orice muritor de pe planeta. N.D. Walsch isi dedica timpul raspandirii mesajelor din cartile sale prin scris, conferinte si seminarii pentru innoire spirituala. El este creatorul Scolii pentru Noua Spiritualitate si fondatorul grupului 1000, un grup non-profit care sprijina trezirea spirituala globala.

 

Pe parcursul mai multor zile vom adauga citate din cartile Conversatii cu Dumnezeu. Daca doriti sa primiti articolele pe e-mail va puteti abona la newsletter.

Consideram ca din moment ce aceste carti (continutul lor, desigur) au schimbat efectiv mentalitatea multor oameni si implicit vietile le-au fost infuentate de acest mesaj, dorim sa va punem la dispozitie aceste materiale in speranta ca va vor fi de folos si vor raspunde multor intrebari in cel mai sincer si logic mod.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s